Prago Union vydají za pár dní nové studiové album "Smrt žije"

10.07.2016 19:08 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud patříte mezi fanoušky kapely Prago Union, měli byste si v kalendáři tučně poznamenat patnáctý červencový den. To se totiž na trhu objeví její nové studiové album.

Deska dostala název "Smrt žije" a včetně intra a outra přinese osmnáct písní. Kato a spol se letos již připomněli živou nahrávkou "Bezdrátová šňůra" v rámci série G2 Acoustic Stage, ale už tehdy slibovali i regulérní řadovku. Na její natáčení si pozvali i několik hostů, na seznamu jsou LA4, MC Gey nebo Rest.

Aktuálně album prezentuje singl "Varování", který byl již odeslán i do českých rádií. Pokud si desku předobjednáte na iTunes nebo Google Play, song si již můžete i stáhnout. Totéž platí i pro další ochutnávku z novinky "Smrt žije", skladbu s názvem "MHD".

Pro úplnost ještě přikládáme kompletní tracklist: Intro, Smrt žije, RPVM IV, Lokální umrtvení, Vytržený list, Varování, Bacha na hlavu (feat. MC Gey), Co si počnem?, Hledá se Maro, MHD, Dokud mi to zapaluje, Konspirační praxe (feat. LA4 & Rest), Normální lidi, Mezi-A-Z, Stínohra, Vzhůru dnem, Outro, Hodinky s vodotryskem 2.0.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY