"Wolves" Kanyeho Westa zdařile spojuje okázalost a temnotu

04.08.2016 13:31 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Kontroverzní videoklip "Famous" Kanyeho Westa vyvolal rozporuplné reakce. Ještě větší pozornost média však věnovala pozadí skladby, konkrétně (ne)informovanosti Taylor Swift o pasáži "I feel like me and Taylor might still have sex. Why? I made that bitch famous". Zatímco mluvčí zpěvačky tvrdili, že Swift o plánovaném textu nevěděla, snapy Kim Kardashian, manželky rappera, potvrdily, že nejenom o části úryvku věděla, ale v přátelském telefonickém rozhovoru ho Westovi dokonce schválila.

Kreativní plyn interpret neubírá ani s novým videem "Wolves". Namísto provokace se v něm prostřednictvím režiséra Stevena Kleina ale vrhá do náruče světa přepychu a lesku francouzského módního domu Balmain. Právě jeho nadcházející kolekci podzim/zima působivý vizuál propaguje. Kromě Kanyeho v něm uvidíte již zmiňovanou Kardashian, Cindy Crawford, Kylie Jenner či dvojici kolegů z písně, Siu a Vica Mensu.

Natáčelo se v New Yorku rovnou po letošním Met Gala, proto manželskou dvojici můžete spatřit v již profláknutých stříbřitých úborech. Černobílý klip hraje do noty ponuré atmosféře skladby a Westa v něm uvidíte dokonce ronit slzy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY