Adam Ďurica avizuje novým singlem a videoklipem "Spolu" další řadové album

29.06.2016 19:40 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Rok po vydání velmi úspěšného alba "Mandolína" avizuje Adam Ďurica vrcholné přípravy jeho následovníka. Písní "Spolu" prozrazuje i jeho název a vydat ho hodlá na podzim letošního roku.

Při skládání tentokrát Ďurica obrátil postup a nechal nejprve svého textaře Vlada Krausze napsat verše a až posléze k nim udělal hudbu. "Text vznikal na dopředu určené téma. Své první demo jsem následně poslal Ďuďovi (producent a zároveň zpěvák kapely Hex Peter Ďuďo Dudák - pozn. red.) a ten ho upravil. Takže úspěšná sestava z časů 'Mandolíny' zůstala nezměněná. Chtěl jsem přinést velmi pozitivní skladbu, která nabije energií a povzbudí," prozradil Ďurica.

Video se natáčelo v Praze a jeho režisérem je Ondřej Urbanec, který už spolupracoval se Slzou, Support Lesbiens, Tata Bojs, Rytmusem, Kurtizánami z 25. Avenue a dalšími.

"Nejnáročnější na práci byl samotný deadline, který nás zároveň i motivoval a hnal dopředu. Během dvou týdnů jsme museli vyprodukovat video, na kterém spolupracovalo minimálně třicet lidí od herců, tanečnic až po paní, která nám pronajala svou vilu se zahrádkou," řekl s úsměvem Urbanec. "S Adamem se mi dělalo moc dobře. Je to mladý a talentovaný slovenský interpret a k natáčení přistupoval velmi profesionálně. Od samého začátku měl přesnou představu, jak by měl klip vypadat."

Video je plné krásných holek, letní nálady a pozitivní energie, nechybí chytlavý refrén. Načasování tedy vychází náramně. Jestli si však rádioví posluchači novinku nespletou s dalšími podobnými letními skladbami, které kluci s kytarou v Česku i na Slovensku pravidelně v tomto ročním období produkují, je otázkou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY