Rastaman ze Superstar Michal Šeps chystá debutové album. Křtít ho bude Jarek Nohavica

01.07.2016 11:15 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Michal Šeps je jedním z mnoha finalistů Superstar, kteří po skončení soutěže zcela zapadli. U výrazné osobnosti bodující v žánru reggae, jenž snad kromě Yo Yo Bandu u nás nemá na růžích příliš ustláno, to celkem překvapilo. Nyní ale jeho kariéra dostává nový impuls a chystá se deska, s níž muzikant nemíří jen na český trh, ale i do Evropy.

"Umím na perkuse, bicí, kytary, basu i třeba housle, ale mým nejoblíbenějším hracím nástrojem jsou rozhodně varhany," říká Šeps s úsměvem sobě vlastním. V současné době intenzivně pracuje na debutovém albu. Pokřtí ho 7. října v 19 hodin v Estrádním sále Domu kultury v Teplicích. Vyjma relativně známé skladby "Kréta", která bude na albu v trochu jiné úpravě, se zde objeví i několik dalších novinek.

Křestním kmotrem bude Jarek Nohavica. "Jarek mě oslovil hned po soutěži s tím, že se mu líbí to, co dělám, a kromě toho já s jeho písničkami vyhrával soutěže už jako malej kluk. Fakt si ho moc vážím a uznávám ho," vysvětluje volbu Michal. Debutové album hodlá vydat v českém i anglickém jazyce. Má v plánu spolupracovat také s dalšími českými hudebními ikonami, ale do podrobností nechce v současné době ještě zacházet.

O Šepsovi sice nebylo od Superstar prakticky slyšet, přesto v roce 2011 založil kapelu Zimmer Frei a od roku 2014 byl členem seskupení Tewahedo MoM, jehož členy byli Petr Kumandžas (basová kytara), Jiří Egrt (kytara) a Ondřej Moravec (bicí). Veškeré termíny živých vystoupení a novinky jsou k mání na oficiálním webu interpreta a FB profilu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY