Ani Nick Jonas s novou deskou Drakea v USA nepřekonal

20.06.2016 22:22 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Mít nejprodávanější desku v USA opět na celkové vítězství v Billboard 200 nestačilo, Nick Jonas byl s novinkou "Last Year Was Complicated" deklasován streamy "Views" Drakea. Rapper okupoval první pozici i mezi singly. Justin Timberlake přeskočil Desiignera a Sia a Kent Jones dosáhli Top 10.
Komentář k minulému týdnu jsme dodatečně vydali zde: Billboard 14. června 2016.

Drake - One Dance
© facebook interpreta
SINGLY - Vypadá to, že taneček Drakea nekončí. S "One Dance" přidal šestý vítězný týden, pátý v řadě. Drakeův singl rovněž vede letošní Songs of the Summer žebříček. Ve všech měřítkách přitom skončil druhý. Rádiím a downloadům opět dominoval Justin Timberlake a streamům zase Desiigner.

"Can't Stop The Feeling!" se 124 tisíci stažení vyhrálo pošesté, čímž překonalo JTho dosavadní pětitýdenní rekord "SexyBack". 163 milionů v rádiích je zase nejvyšší číslo kariéry, když s "Mirrors" předtím dosáhl maximálně 159 mega.

Přestože měla "Panda" přes 29 milionů přehrání, ztratila deset procent v downloadech i rádiích a Desiigner tak nakonec přepustil stříbro JTmu. The Chainsmokers zůstali čtvrtí, stejně jako Fifth Harmony páté.

Vydání videoklipu ovlivní výsledky "This Is What You Came For" až příští týden, i tak si už Calvin Harris a Rihanna polepšili na šestku. Zpěvačka samotná se pak s "Needed Me" posunula taktéž na nové maximum, sedmičku.

Na osmičku z třináctky vyskočili Sia a Sean Paul s "Cheap Thrills". Zpěvačka tak vyrovnala svůj osobní rekord "Chandelier" a spolu s hostováním na "Wild Ones" Flo Ridy a "Titanium" Davia Guetty to je její čtvrtý Top 10 hit. Pro jamajského interpreta je to již devátý takový.

Hned s prvním singlem kariéry se do elitní desítky dostal rapper Kent Jones s "Don't Mind". Pak už zbylo místo jen pro Mikea Posnera, klidit se museli Lukas Graham a P!nk.

    Top 10 - singly:
  1. Drake - One Dance feat. WizKid & Kyla
  2. Justin Timberlake - Can't Stop The Feeling!
  3. Desiigner - Panda
  4. The Chainsmokers feat. Daya - Don't Let Me Down
  5. Fifth Harmony feat. Ty Dolla $ign - Work From Home
  6. Calvin Harris feat. Rihanna - This Is What You Came For
  7. Rihanna - Needed Me
  8. Sia feat. Sean Paul - Cheap Thrills
  9. Mike Posner - I Took A Pill In Ibiza
  10. Kent Jones - Don't Mind

=> CELÝ ŽEBŘÍČEK BILLBOARD HOT 100


Drake - Views
© facebook interpreta
DESKY - Dominance Drakea pokračuje. Popáté jej vidíme na čele se singlem i s albem najednou, samo "Views" vévodí albům posedmé v řadě. To se naposledy mezi muži povedlo Eminemovi s "The Marshall Mathers LP" v roce 2000.

Nejvyšší novinku měl Nick Jonas. "Last Year Was Complicated" dosáhlo jen lehce přes polovinu jednotek vítězného "Views". Stříbrná pozice v Billboard 200 je každopádně jeho nejlepší výsledek, nepočítaje desky s Jonas Brothers. A protože z 66 tisíc bylo 47 tisíc čistých, nejprodávanější album měl právě on.

Na bronzu najdeme soundtrack z broadwayského muzikálu "Hamilton". Zásluhu na tom má výhra 11 cen na prestižních Tony Awards. Na čtyřce je pro změnu novinka, zpěvák a skladatel Jon Bellion a jeho první autorské album "The Human Condition". Napsal už hity pro Zedda nebo Jasona Derüla. Z Top 10 naopak zcela vypadli novinky minulého týdne.

    Top 10 - alba:
  1. Drake - Views (121 tisíc jednotek, -10 %)
  2.  N Nick Jonas - Last Year Was Complicated (66)
  3. ▲ Hamilton: An American Musical (62, +119 %)
  4. Beyoncé - Lemonade (56, -19 %)
  5.  N Jon Bellion - The Human Condition (40)
  6. Rihanna - ANTI (37, -7 %)
  7. twenty one pilots - Blurryface (32, +4 %)
  8. Adele - 25 (28, -5 %)
  9. Blake Shelton - I'm Honest (28, -15 %)
  10. Chris Stapleton - Traveller (27, +7 %)

=> CELÝ ŽEBŘÍČEK BILLBOARD 200 + TOP ALBUM SALES


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY