Har Mar Superstar v "It Was Only Dancing (Sex)" rozjíždí Hříšný tanec

07.05.2016 17:26 - Veronika Ondečková | foto: facebook interpreta

Sean Tillman, známý hlavně jako Har Mar Superstar, je pojem. Na americké indie scéně se motal dlouho jako baskytarista, ale teprve když dal vzniknout svému svérázně charismatickému alter-egu ve stylu osmdesátkové porno hvězdy, získal širší pozornost. Předskakoval kapelám jako The Strokes, Yeah Yeah Yeahs nebo Red Hot Chili Peppers, skládal songy pro The Cheetah Girls, Jennifer Lopez nebo Kelly Osbourne a vybudoval si vlastní fanouškovskou základnu.

Letos na jaře vydal osmatřicetiletý Tillman už šestou deskou s názvem "Best Summer Ever", opět u labelu Cult Records Juliana Casablancase. Ten se na ní tentokrát podílel autorsky a postaral se tak o příjemný reboost rukopisu svého svěřence, který zní jako svěží mix r'n'b s náladou The Strokes a je ještě chytlavější než dřív.

I v novém klipu, který vznikl ve spolupráci s režisérskou dvojicí Issac Gale & David Jensen k songu "It Was Only Dancing (Sex)", je Har Mar Superstar silný v kramflecích. Recyklace oblíbených kulturních záseků, včetně legendárního "Bad" od Michaela Jacksona nebo Hříšného tance v jeho podání, coby udatného číšníka s ocelovými pěstmi a rozvlněnými boky, vyvolává odevzdaný úsměv na rtech a skvěle rozvíjí oldschoolový feeling písničky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY