SharkaSs, naděje českého ženského rapu, přichází s "Plusy a mínusy"

02.05.2016 08:37 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

Šárka Geroldová alias SharkaSs není na rapové scéně nováčkem. Začínala, tak jako mnozí, v pouličních rap battles, z nichž se následně propracovala i do semifinále soutěže Česko Slovensko má Talent. Na cestě vzhůru se nedočkala velkého sponzoringu a dost si toho tedy sama vydřela. I přesto se jí podařilo natočit úspěšné klipy a obklopit se nemalým počtem fanoušků. Teď jí začíná svítat na ještě lepší časy. Nedávno totiž podepsala smlouvu s vydavatelstvím Supraphon, u kterého nahrála EP se čtyřmi skladbami. Kromě "Plusů a mínusů" na ní nalezneme "Flight to the Blue Sky" a novou verzi singlu "Přání" z roku 2013. Poslední písničkou pak je "Dokud to půjde".

Zatímco o muže nebyla a není na české rapové scéně nouze, zástupkyně opačného pohlaví aby posluchač pohledal. Právě proto jsou "Plusy a mínusy" slibným navnazením z nadcházející tvorby mladé rapperky. Po zvukové i vizuální stránce se jedná o vítaný závan jinakosti. Co se námětu týče, nejedná se o tvrdý oříšek. Čtyři základní elementy planety symbolizující lidské emoce se v hudebním klipu promítají do zasněžené severočeské krajiny. Vysokou produkcí surového klipu a silnými verši, za nimiž si stojí sama zpěvačka, však SharkaSs dokazuje, že od dob hudebních soutěží opět o něco málo dospěla a je připravena konkurovat svým kolegům z branže, aniž by přehnaně pohazovala řetězy a gangsterskými gesty.

Ačkoliv ji mnozí stále spatřují jako malou holku, která nicméně drtila své protivníky ve freestylu, na hudební videa na této úrovni a Šárčin zpěv v kombinaci s rapem se nám bude zvykat snadno.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY