Adele plánuje si dát pětiletou pauzu

21.04.2016 19:24 - Pavel Vičar | foto: facebook interpreta

Adele, Adele a zase Adele. Jméno, které na téhle planetě zná snad každý. Dáma, která je opravdovou hudební hvězdou, se ale celkem nedávno rozhodla, že tomu brzy již tak nebude.

Nemusíte se bát, zpěvačka neodchází do hudebního důchodu, na to je příliš mladá a ještě neřekla poslední slovo, jen se rozhodla, že si dá delší pauzu. Pro mnohé fanoušky tato zpráva může být šokující, protože to není tak dávno, co se teprve vrátila z tři roky trvající hudební dovolené.

Adele svým přátelům prozradila, že poté, co skončí její beznadějně vyprodané turné, pověsí svou kariéru na nějaký čas na hřebík. Konkrétně má jít o dobu pěti let, kdy se chce věnovat jen svému partnerovi a synovi, kteří jsou pro ni prioritou číslo jedna. Miliony prodaných desek či fanoušků její rozhodnutí nezmění.

Je škoda, že zpěvačku před pauzou neuvidíme na některém koncertu i u nás. V hitparádách se ale mezitím uvolní místo i pro jiné interprety, kteří by ji rádi sesadili z trůnu, pět let uteče jako voda a královna bude opět na svém místě. Všichni, včetně zpěvačky, přece vědí, že čím delší prodleva, tím větší je pak návrat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY