Je to oficiální, koncerty s AC/DC odzpívá Axl Rose. I ten v Praze

17.04.2016 09:01 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Jakkoli se to zdálo jako jedna z těch vymyšlených zpráv, které proletí médii a zase zapadnou, protože je všem jasné, že stejně nejsou pravdivé, ta o zastoupení nemocného zpěváka AC/DC Briana Johnsona (dle doktorů by mu další koncertování mohlo způsobit až úplnou ztrátu sluchu) Axlem Rosem se nakonec ukázala jako pravdivá. Legendární australští rockeři tuto dočasnou náhradu potvrdili dnes na svém oficiálním webu.

Pro Axla budou tedy následující týdny a měsíce vskutku vyčerpávající. Nyní je uprostřed prvních reunionových koncertů Guns N' Roses, které navíc odzpívává vsedě se zlomenou nohou, a koncem června kapela vyrazí na již běžné velké americké turné. A právě mezi ně vklíní svůj hostující post za mikrofonem AC/DC, s nimiž odjede evropskou šňůru. Ta čítá dvanáct koncertů, když první odstartuje 7. května v portugalském Lisabonu a skončí 12. června v dánském Aarhusu. A jak už víte z nadpisu článku, na jeho vokální schopnosti ve skladbách Australanů se můžeme těšit i 22. května na letišti v pražských Letňanech.

Kapela potvrdila, že společně s Axlem nahradí i desítku odložených amerických koncertů, termíny pro ně se ale teprve ladí. Názory na toto čachrování za mikrofonem jsou mezi fanoušky různé, jisté ale je, ale se bude jednat o nevšední zážitek.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY