Markus Schulz prozradil vše o novém albu. Naživo ho představí i v Praze

17.04.2016 15:58 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Německý DJ a producent Markus Schulz, který už léta žije v Miami, konečně prozradil podrobnosti o svém novém autorském albu. Desku pojmenovanou "Watch The World" vydá již koncem dubna.

Titul, který bude digitálně i fyzicky k mání od 29. dubna, bude čítat celkem dva disky a celých sedmadvacet položek. Základ tvoří sedmnáct autorských písní, mezi kterými nebude chybět nedávný hit "Destiny" a stále aktuální singlovka "Facedown", kterou natočil s projektem Soundland. Na druhém disku bude deset songů a půjde o akustickou interpretaci některých nových skladeb.

Markus novým albem, které bude v následujících týdnech propagovat singlem "Love Me Like You Never Did", navazuje na velmi pozitivně přijatou desku "Scream 2" a znovu si na natáčení pozval několik hostů, kteří se podíleli už na jeho předchozí nahrávce. Jmenovitě jde o zpěvačky Lady V a Adinu Butar. Seznam hostů doplňují talentovaní nováčci v čele s Trevonem Trapperem, Brooke Tomlinson a Ethan Thompson a legendární producentské duo Kyau & Albert .

Úspěšný DJ se novinkou vrací ke svým hudebním kořenům a rozhodl se všechny songy složit klasickým způsobem - tedy s kytarou a kouskem papíru, kam si vždy psal první hudební nástřely. Dalším krokem byla samozřejmě práce ve studiu v Miami, kde songy dostaly finální podobu.

Schulzova novinka se bohužel do našich obchodů nedostane, jak digitální, tak fyzickou verzi si můžete předobjednat zde. Německý DJ vydání alba doprovodí i světovým turné, se kterým zavítá i do Prahy. Již 21. května odehraje v pražském klubu SaSaZu první open to close set, tedy DJské vystoupení, které bude trvat minimálně sedm hodin.

Dodejme ještě kompletní tracklist. Vypadat bude takto: Disk 1: Intro, In the Night (featuring Brooke Tomlinson), Love Me Like You Never Did (featuring Ethan Thompson), Destiny (featuring Delacey), A Better You, I Hear You Calling (featuring CAYO), Leaving LA (featuring Nikki Flores), Let It Rain (featuring Helen), Fears (with Kyau & Albert), Facedown (featuring Soundland), Waiting, You & I (featuring Adina Butar), Watch The World (featuring Lady V), Summer Dream (featuring Mia Koo), Favorite Nightmare (featuring Delacey), Soldier (featuring Naguale), Rewind.
Disk 2: In The Night (featuring Brooke Tomlinson) (Acoustic), Love Me Like You Never Did (featuring Ethan Thompson) (Acoustic), Destiny (featuring Delacey) (Acoustic), I Hear You Calling (featuring CAYO) (Acoustic), Let It Rain (featuring Helen) (Acoustic), Fears (with Kyau & Albert) (Acoustic), Facedown (featuring Soundland) (Acoustic), You And I (featuring Adina Butar) (Acoustic), Watch The World (featuring Lady V) (Acoustic), Summer Dream (featuring Mia Koo) (Acoustic).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY