Kristína natáčí nové album a představuje pilotní singl "Si pre mňa best"

27.04.2016 10:46 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Ať se to někomu líbí, nebo ne, Kristína je bezesporu jednou z nejpopulárnějších česko-slovenských zpěvaček posledních let. Za prodej výběrového alba "Tie Naj", které vyšlo na podzim roku 2014, získala před pár dny pětinásobnou platinu, pravidelně sbírá i prestižní ocenění popularity a drtivá většina jejích koncertů u nás i na Slovensku bývá vyprodána. Nejde však čerpat jen z úspěchů minulosti, proto v současné době pracuje na novém studiovém albu.

První vlaštovkou je rozverná píseň "Si pre mňa best", kterou složil osvědčený tandem Kamil Peteraj a Martin Kavulič. "Skladbu 'Si pre mňa best' vnímám jako mladistvé vyznání lásky a její atmosféra se nese ve svěžím letním rytmu. Věřím, že se v ní najdou ti, kteří mají rádi spontánní zábavu," dodává na adresu písně, která byla před pár dny uvedena do česko-slovenského éteru, sama interpretka.

Dodejme, že osvědčený tým ani tentokrát nezklamal, protože song "Si pre mňa best" opětovně nepostrádá nic z toho, co by měl mít správný hit - má drive, chytlavou melodii, dobře zapamatovatelný refrén a popisuje téma, kterému všichni rozumí. Nezbývá než se těšit na celou desku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY