Catz 'n Dogz naběhnou v červnu do Roxy

11.04.2016 15:37 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

V rámci aktuální klubové sezóny přiváží Roxy současná i legendární jména od deepu přes tech house až po techno a červnové symbolické zakončení bude reprezentovat všechny tyto styly. Pozvání přijali Catz 'n Dogz, polské producentské a DJské duo, které drtí v posledních letech světové dance-floory svou výbušnou směsí od disca přes deep house až po techno. Enormní hudební přehled a cit pro aktuální náladu v klubu, to očekávejte 17. června od Catz 'n Dogz v Roxy.

CND plakát
© facebook interpreta
Možná je znáte pod jejich civilními jmény Grzegorz and Wojciech, počátečními sety jako Deeop And Ketiov nebo jako undergroundové 3 Channels. Bezpochyby je ale určitě znáte pod aktuálním jménem Catz 'n Dogz. Již od roku 2003 postupně každým rokem nabírají na tempu a stoupají výše přes založení vlastního labelu Pets Recordings, produkci nových tracků pro Eats Everything (Enhance Song), remixů Jamie Jones nebo Maceo Plex, cover-story pro Mixmag, umístění v Resident Advisor TOP 100 DJs až k vydání alba Basic Colour Theory v roce 2015. Album je cestou experimentálními zákoutími taneční hudby o patnácti skladbách, zaznamenalo světový úspěch a vystřelilo Catz 'n Dogz přímo do DJské extraligy.

Svůj DJský skill a hudební cit následně potvrdili v rámci vystoupení na prestižních festivalech Sonar nebo Detroit Movement Festival a prozatímním vrcholem byl lednový exkluzivní Pets Rec. Label Showcase na mexickém BPM festivalu. Není pochyb, že Catz 'n Dogz míří v roce 2016 na vrchol a české publikum bude mít příležitost být v červnu u toho.

Vstupenky za 200 Kč + poplatky jsou k mání v tradičních předprodejích, v NoD za zvýhodněných 210 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY