Robert Plant se vrací do České republiky, tentokrát vystoupí v Plzni

10.02.2016 10:00 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Britský hudebník Robert Plant se vrací do České republiky. Hlas kapely Led Zeppelin a jedna z největších žijících legend rockové hudby v červenci úplně poprvé zahraje v Plzni.

Plant své výjimečné hudební nadání potvrdil nejen v rámci Led Zeppelin, ale i díky několika sólovým projektům, do kterých se po rozpadu kapely pustil. Aktuálně Robert Plant koncertuje s o generaci mladším seskupením The Sensational Space Shifters, se kterým vydal v roce 2014 album "lullaby and... THE CEASELESS ROAR". Deska se setkala s velmi vřelým přijetím nejen fanoušků, ale i odborné kritiky, a byla doplněna i velkým světovým turné.

To se nevyhnulo ani České republice, kam legendární muzikant zavítal v létě minulého roku. Po skvělém koncertě v Brně se Plant ve společnosti šesti vynikajících hudebníků představí tentokrát v Plzni, kde 27. července obsadí tamější Amfiteátr Lochotín. Půjde zároveň o jeho úplně první návštěvu západočeské metropole.

Vstupenky jsou v prodeji prostřednictvím sítě Ticketpro od devátého únorového dne a seženete je za jednotnou cenu 1 290 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY