Decline v "Save Your Life" sázejí na atmosféru

09.02.2016 10:40 - Dan Hájek | foto: Luděk Fiala

O znovu funkčních (něco jako o návratu) Decline jsme již informovali. Oním důležitým milníkem je vydané épéčko s příznačným názvem "Reborn"; obsahující celkem čtyři stopy. Hned úvodní track "Save Your Life" se pak dočkal i svého obrazového, převážně černobílého, doprovodu. V kapele kromě Luďka Fialy aktuálně figurují Vít Bareš (dříve bicí, nyní kytary), baskytarista Vladimír Srb a bubeník Jerry Žák. Jiří Březina zůstává na pozici jakéhosi rádce a blízkého přítele skupiny.

Za celkem minimalistickým videem stojí dvojice Václav Toman a Hedvika Tůmová. Ti vsadili na noční atmosféru a určitý neklid nejistoty, kdy máte nutkání se náhle ohlédnout a ujistit se, že vás nikdo nepronásleduje nebo že na zadním sedadle vašeho auta nesedí nějaký nečekaný host. Kontrastem jsou denní záběry, v nichž si můžete připomenout, že letos i v Praze chvíli byl nějaký ten sníh.

"Save Your Life" je jasná rádiová hitovka, kterou doprovází tento jednoduchý klip, ale někdy je méně více. Sedma je tak na svém místě a uvidíme, co nás v nejbližším období kolem Decline ještě čeká.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY