Americká rapperka Angel Haze u nás vystoupí již začátkem února

26.01.2016 13:09 - Jaroslav Hrách | foto: facebook interpreta

Pokud jste fanoušky poctivého ženského rapu, měli byste zpozornět. Poprvé u nás vystoupí Američanka Angel Haze (vlastním jménem Raykeea Roes Wilson), a to již příští týden v úterý 2. února v pražském Lucerna Music Baru.

Angel Haze se umí opravdu rozjet a střílet rýmy s neuvěřitelnou kadencí. Ve svých textech provokuje a často řeší i závažné společenské otázky. Za zmínku stojí především dva roky stará studiová nahrávka "Dirty Gold", která obsahuje plno skvělých singlů. Od té doby však rapperka neusnula na vavřínech a loni v září zveřejnila ke stažení svůj poslední mixtape pod názvem "Back To The Woods".

Že stojí Angel Haze za pozornost, jasně dokazují i nominace v různých anketách. V Sound Of 2013 od BBC se umístila na krásném třetím místě, v následujícím roce byla nominovaná na BET Awards v kategorii Best Female Hip Hop Artist. Kromě toho získala nominaci ještě na cenu VMA za Nejlepší video se sociálním poselstvím. Vysloužila si ji za klip ke skladbě "Battle Cry", kde hostuje australská zpěvačka Sia.

Vstupenky v ceně 320 Kč si můžete zakoupit na stránkách Lucerna Music Baru, přes GoOut.cz nebo v sítích Ticketpro a Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY