Novinka Kanyeho Westa vyjde v únoru. Během skládání mu pomáhaly i sestry Kardashianovy

14.01.2016 10:28 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Jednou z nejočekávanějších desek letošního roku je bezesporu novinka Kanyeho Westa. Sedmá studiová nahrávka vyjde již 11. února a ponese titul "Swish". Podoba tracklistu a obalu zatím nebyla odhalena. Už teď ale můžeme vědět, kdo se na tvůrčím procesu mimo jiné podílel. A ač se vám to možná nebude příliš líbit, byly to také sestry Kardashianovy.

V takovém duchu se aspoň vyjádřila jedna z mladších sester Westovy manželky Kim, Khloe. "Opravdu ho zajímá náš názor. Samozřejmě nejsme umělkyně, ale velmi respektuje, co mu říkáme. Občas si nás všechny volá do studia. Díky bohu, že všichni bydlíme poblíž," řekla v rozhovoru pro Cosmopolitan.

Umělec, jenž se na loňském Glastonbury prohlásil za největší žijící rockovou hvězdu, se v uplynulých dnech vyjádřil i ke smrti Davida Bowieho. Na svůj Twitter si napsal: "David Bowie byl jednou z mých největších inspirací. Byl tak nebojácný a kreativní. Do našich životů vnesl kouzlo. Modlím se za jeho přátele i rodinu."

Pod článkem si můžete poslechnout novou skladbu "Real Friends", která by se na "Swish" měla objevit. Její součástí je i ukázka tracku "No More Parties In LA" s hostujícím Kendrickem Lamarem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY