Poslechněte si nové album od The Chancers ještě před vydáním

07.01.2016 13:18 - Tereza Vavroušková | foto: facebook interpreta

Páté album česko-britské kapely vychází v pátek 8. ledna pouze na vinylu a digitálně. Kapela však dává fanouškům exkluzivní možnost poslechnout si ho už dnes. "Trigger Warning" vzniklo v produkci někdejšího frontmana The Big, britského písničkáře Eda Rome. Ten zároveň na desku přispěl akustickou verzí písně "Back In 63", z jejíhož originálu jsou zřejmé stylové i muzikantské změny, kterými jedna z nejstarších tuzemských 2tone ska kapel prošla.

Formace se rozhodla vydat album fyzicky pouze na vinylu. Na obalu se podílela Nina B, česká fotografka a filmařka dlouhodobě žijící v Londýně, a součástí balení je i download kód. "Trigger Warning" bude zároveň k dispozici na Deezeru, iTunes i Spotify. Netradiční bude i křest, respektive křty alba. "Rozhodli jsme se ve třech dnech za sebou odehrát tři různé koncerty v kultovních pražských klubech s omezenou kapacitou, ale nepřekonatelnou atmosférou. V místech, kde jsme my sami zažili nejlepší koncerty a večírky našich životů," říkají The Chancers o vystoupeních plánovaných od 21. do 23. ledna.

Každý z koncertů přitom bude unikátní. Ve čtvrtek 21. ledna v klubu Buben zahraje kapela dlouho neslyšené položky svého repertoáru za podpory Kung-Fu Girlz a Just For Being, v Café Na půl cesty zazní v pátek 22. ledna její písně v akustických úpravách a vystoupí písničkář OiOiPiratoi společně s producentem desky Edem Romem. Poslední a největší ze křtů se chystá na sobotu 23. ledna v Klubu 007 Strahov. Tam krom The Chancers zahrají již zmiňovaní The Big a tuzemští Green Smatroll.

Album si poslechněte zde:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY