Tame Impala vystoupili ve speciální live session pořádané Deezerem

15.12.2015 14:24 - Veronika Ondečková | foto: facebook interpreta

Média, vydavatelství a další hráči na poli hudebního průmyslu mají ve zvyku rozjíždět nejrůznější platformy za účelem komerční nebo kreativní podpory svých aktivit. A oblíbená a čím dál rozšířenější streamovací služba Deezer je na tom nejinak. V roce 2013 spustila sérii live sessions, na které za dobu od jejich zrodu přijala pozvání už pěkná řádka zvučných jmen včetně Lorde, Jamese Blunta, Franz Ferdinand nebo Birdy. Nedávno zde vystoupila také australská senzace Tame Impala, která na letošním albu "Currents" nově inklinuje k synthpopovému soundu.

Vzhledem k tomu, že skupina tuto řadovku zatím doprovodila pouze klipy, v nichž hlavní role přenechává jiným a sama se v nich neobjevuje, fanoušci klasiky se spoustou closeupů na muzikanty session určitě ocení. Mini živák ve spolupráci s Deezerem obsahuje kromě singlu "Let It Happen" a "The Less I Know The Better" také skladbu "Why Won't You Make Up Your Mind?", která se vlastního video zpracování zatím nedočkala.

Natáčení zachycuje Tame Impala v civilním letním modu, a tak jediné, co nabízí paralelu k charakteristickému vzhlížení k psychedelii, je lokace natáčení v bezprostřední blízkosti pařížské architektonické dominanty se zrcadlovým efektem La Géode. Výsledek dopadl reprezentativně pro Deezer i kapelu, že by ale lákal k tomu vyrazit za ní na turné, v rámci kterého zavítá třeba i do sousedního Německa, se vyloženě říct nedá. Tímhle Tame Impala volá po klubových prknech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY