Richard Durand se v "Art Of Noise" vrací ke svým kořenům

17.12.2015 11:48 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Hudební styl EDM v poslední době zaznamená vcelku slušný odliv. Mnoho z těch, kteří ještě do nedávna vyhledávali ty nejdivočejší elektronické zvuky, utekli k stále více oblíbenému tropical house, nebo se naopak navrací k svým kořenům v trancové hudbě. Do té druhé skupiny patří i holandský DJ a producent Richard Durand.

Ten před časem ohlásil pro rok 2016 velké plány a mnoho změn, které všechny schoval pod pojem "Reloaded". Již prvním singlem "Face Of Chaos", který před časem vydal, jasně naznačil, že do budoucna bude opět pěkně zrychlovat. O tom, že to myslí vážně, přesvědčuje i svojí novinkou "Art Of Noise".

Ta totiž zní, jako by vznikla před deseti či patnácti lety. Čistý trancový sound, který kdysi ovládal velké halovky po celé Evropě, je jasným důkazem toho, že se i v taneční hudbě vše točí dokola a většina toho, co dnes vzniká, tu vlastně už kdysi byla. Jak ale video, které bylo začátkem listopadu natočeno na polské mutaci slavné halové akce Mayday, ukazuje, lidi to stále hodně baví.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY