Max Cavalera míří opět do Prahy, tentokrát se Soulfly

04.12.2015 15:58 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Max Cavalera se do České republiky vrací pravidelně. Naposledy se tak stalo letos v červnu, kdy přijel se svým rodinným podnikem Cavalera Conspiracy, který provozuje se svým bratrem Igorem Cavalerou. S ním kdysi tvořil jádro legendární Sepultury. Ani jeden již však v kapele nehraje a své zájmy nasměrovali k novým uskupením. Pracovitější Max si založil neméně úspěšnou formaci Soulfly, se kterou volně navázal na zvuk Sepultury. Letos pod hlavičkou Soulfly vyšlo nové, velmi povedené desáté album "Archangel", na kterém si za bicí soupravu sedl Zyon Cavalera, jeden ze synů Maxe Cavalery.

Soulfly svůj koncert naplánovali na čtvrtek 25. února do pražského klubu Roxy. Jako předskokany přivezou australskou hardcore-punkovou formaci King Parrot, která letos vydala svou třetí, velmi brutální desku "Dead Set", a americké groovery Incite, ve kterých působí další z Maxových synů Richie Cavalera. Incite doposud vydali tři desky, přičemž poslední "Up In Hell" vyšla v roce 2014.

Vstupenky jsou k zakoupení za 550 Kč v sítích GoOut.cz, Ticketpro a Ticketstream. Na místě v den koncertu pak budou stát 650 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY