Hurts si ve "Wings" vychutnávají svou slávu

13.11.2015 15:22 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Britské duo Hurts vydalo začátkem října třetí řadovku "Surrender" (na kterou brzy přineseme i recenzi), ale prodeje zatím nenaznačují, že by šlo o takový komerční úspěch jako v případě debutu "Happiness". O důvod víc to nevzdat a fandům nabídnout další singlovou jednohubku. V pořadí již šestým singlem se stala píseň “Wings“, ve které se Adam a Theo po baladě "Wish" představují zase trošku divočeji.

Nejde tedy přímo o rychlou píseň (ba naopak), ale její nálada je mnohem živější, euforičtější a chytlavý ooh-ooh refrén láká téměř k sborovému zpěvu. Velmi zajímavý je i videoklip. Oba členové Hurts totiž hrají tak trošku sebe - úspěšné a hlavně (trochu) nafoukané hvězdy. Theo se do role opravdu vžil a ukazuje, jak moc si své popularity užívá - odmítá ztrácet čas s médii, naopak až moc času věnuje (krásným) fanynkám a neřestem jako je alkohol.

Dodejme, že nápad na scénář se zrodil v hlavě britské režisérky Dawn Shadforth, která pro Hurts natočila již klip k hitu "Wonderful Life" nebo nedávnému singlu "Lights". Znát ji ale můžeme díky skvělým klipům pro Björk, Primal Scream, Florence And The Machine a Goldfrapp.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY