Coldplay odtajnili všechny informace o novém albu a představují pilotní singl

06.11.2015 09:23 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Po několika dnech mlčení britská kapela Coldplay konečně potvrdila vydání nového studiového alba. Stane se tak již začátkem prosince.

Coldplay - A Head Full Of Dreams
© facebook interpreta
To, co naznačil plakát v londýnském metru, dostalo název "A Head Full Of Dreams" a bude k mání od 4. prosince. Jak bylo jen před pár minutami zveřejněno, deska bude obsahovat (včetně ukrytého tracku "X Marks The Spot") celkem dvanáct písní, pilotní singl "Adventure Of A Lifetime" si fanoušci mohou zakoupit či poslechnout okamžitě.

Album přinese i několik zajímavých hostů. Na sedmé desce Coldplay, která se natáčela v Malibu, Los Angeles a Londýně, se podílela například Beyoncé, Noel Gallagher, Tove Lo nebo Merry Clayton. O produkci se postaralo norské duo Stargate, které se na této práci podílelo s Rikem Simpsonem, dlouhodobým spolupracovníkem kapely.

Novinku "A Head Full Of Dreams" si fanoušci mohou od dnešního dne předobjednat na CD a vinylu a jako malý bonus je uvnitř čeká sada holografických samolepek. Kompletní tracklist desky bude vypadat následovně: A Head Full Of Dreams, Birds, Hymn For The Weekend, Everglow, Adventure Of A Lifetime, Fun, Kaleidoscope, Army Of One, Amazing Day, Colour Spectrum, Up&Up.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY