Markus Schulz se vrací ke kořenům, novinku "Facedown" napsal s kytarou

03.11.2015 17:49 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Producent a DJ Markus Schulz je již léta jedním z nejproduktivnějších zástupců trance. Aktuálně má na trhu novou kompilaci, letos se vrhl i na každoměsíční vydávání singlů, které vždy věnuje některé ze světových metropolí. Poslední dobou ale stále častěji mluví o návratu ke svým hudebním kořenům a psaní písní tak, jak se to dělalo kdysi - tedy s kytarou, třeba někde u ohně. A protože mu tato myšlenka nedala spát, rozhodl se to zkusit.

Jeho první pokus tohoto druhu se jmenuje "Facedown" a Markus jej natočil společně s rumunským seskupením Soundland. Song zní opravdu velmi odlišně od všech písní, které Markus v posledních letech natočil. Skladba je hodně popová, postavená na jemné kytarové (leč hodně povědomé) melodii a jako velmi dobrý se jeví i výběr mužských vokálů.

Dodejme, že klip se natáčel v krásné přírodě Rumunska, ke kterému má Markus poslední dobou hodně blízko. Nejenom že sem jezdí velmi často vystupovat, ale našel si zde i novou partnerku, ke které se v klipu k songu “Facedown“ poprvé veřejně tulí.

Ještě připomeňme, že Markus se již brzy opět ukáže i u nás. Už 21. listopadu bude headlinerem dalšího ročníku úspěšné halovky Transmission, která se uskuteční v pražské O2 areně. Zájemci o tuto akci by si měli pospíšit. Veškeré VIP lístky jsou již beznadějně vyprodány, ke koupi jsou už jen vstupenky na plochu, kterých bylo do prodeje dáno posledních tři tisíce kusů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY