Adele zveřejnila název a obal desky, její tracklist i titul pilotního singlu

22.10.2015 18:41 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Dlouho, předlouho napínala Adele své fanoušky s informacemi o své třetí desce. A když už má konečně hotovo, skutečně se s tím nemaže - její novinky se dočkáme za necelý měsíc a dnes, tedy ve čtvrtek 22. října, o ní zveřejnila spousty informací.

Adele - 25
© facebook interpreta
Že se bude nová kolekce s největší pravděpodobností jmenovat "25", aby logicky navazovala na minulé "19" a "21", bylo jasné. Nyní už ale známe i obal desky, který vidíte nalevo, a tracklist nahrávky, jenž najdete na konci článku. Po krátké víkendové ukázce, která zazněla ve formě reklamy v pauze vysílání britského X Factoru, se také pravděpodobně už v pátek 23. října dočkáme celého pilotního singlu "Hello", a to včetně videoklipu. Ten se natáčel v okolí Montrealu a režijně jej měl na starosti Xavier Dolan. Celou kolekci pak v obchodech najdete 20. listopadu.

Jakkoli chystaná novinka asi nedosáhne neuvěřitelného komerčního úspěchu své předchůdkyně, prodeje budou i tak zcela jistě obrovské. Jediné, co zatím není úplně jasné, je, kdo vše se na novince zpěvačky podílel. Během minulých let totiž bylo s "25" spojováno tolik různých hudebníků a producentů, že lze jen těžko odhadnout, čí práce se na výsledném album objeví.

Tracklist nové desky Adele je následující: Hello, Send My Love (To Your New Lover), I Miss You, When We Were Young, Remedy, Water Under The Bridge, River Lea, Love In The Dark, Million Years Ago, All I Ask, Sweetest Devotion.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY