V pondělí startují 23. narozeniny v Roxy i NoD  

19.10.2015 08:00 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Dnes, tj. v pondělí 19. října, zahajují Roxy a NoD týdenní oslavu 23. narozenin klubu. Zahájení má vždy příchuť něčeho speciálního a u nás neviděného. Program nabídne hned čtyři vernisáže v obou prostorech i v Dlouhé ulici před klubem, audiovizuální pohybovou performance Ljós v NoD a večer vyvrcholí vystoupením novozélandského producenta Opiuo. Jako narozeninový dárek je pro fanoušky Roxy a NoD vstup na všechny akce zdarma.

V divadle NoD otevře festival interaktivní pohybová performance v koprodukci s audiovizuálním studiem Lunchmeat. Uchvátí vás projekcí generativní grafiky italského audiovizuálního studia - "Ljós". Obdivovatelům umění se během večera představí čtyři vernisáže: odhalení nového objektu nad křižovatkou Dlouhá/Rybná, výstava Exakta, Celkový rozhled a nové Roxy Visuals, které změní vizuální stránky klubu Roxy.

Představte si přísně namíchaný bassový lektvar skládající se z toho nejšťavnatějšího z glitch hopu, ghetto-funku, někde mezi The Glitch Mob, jazzem, rockem i psychedelií. Vítejte ve světě Opiuo, novozélandského producenta, autora dvou skvělých alb a talentovaného performera, který otevře hudební program celého týdne, a přijede tak popřát klubu Roxy k 23. narozeninám.

Roxy a NoD se dnes opět spojí, aby opět připravili svým fanouškům něco speciálního. Vše nejlepší!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY