Předskokanem Rae Sremmurd bude NobodyListen

02.10.2015 13:48 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Před listopadovou show americké hiphopové dvojice Rae Sremmurd vystoupí český DJ a producent NobodyListen. Koncert proběhne 27. listopadu 2015 v pražském Lucerna Music Baru. Kapacita sálu je již ze dvou třetin naplněna. Vstupenky je možné zakoupit na GoOut.cz a v síti Ticketpro.

Jakub Strach alias NobodyListen je mladý pražský producent a DJ, který ve svých setech nejraději kombinuje progresivní elektronickou hudbu s rapem. Za sebou má spolupráci i turné se jmény jako Vladimir 518, Orion, Hugo Toxxx a další. Předskakoval známým světovým interpretům jako Hudson Mohawke, Thundercat nebo Sinjin Hawke.

Vloni byl vybrán mezi čtrnáct nejlepších producentů, se kterými se zúčastnil prestižní RedBull Music Academy BassCamp. Je součástí pražského Bigg Boss labelu, se kterým je právě na velkém RapMasters Tour. NobodyListen je známý také díky vlastnímu projektu VR/NOBODY, se kterým v květnu vydal debutové album "Yet". Do konce roku chystá nový pořad na rádiu, EP s projektem VR/NOBODY, sólo EP a také produkce na společné desce Bigg Boss labelu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY