Cocotte Minute pokřtí novou desku v Paláci Akropolis

19.09.2015 11:38 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Že jste o jedné z nejlepších tuzemských nu-metalových kapel Cocotte Minute dlouho neslyšeli? To se teď změní. Kapela v čele s Martinem Zellerem pokřtí své unikátní nové album "!Rituál, kmen a srdce a kmen!", které za pomoci fanoušků pořídila naživo na jediný pokus a za přítomnosti kamer. Samotná nahrávka se natočila v srpnu letošního roku ve staré tovární hale u pivovaru Berounský Medvěd.

Crowdfundingovou kampaní na serveru HitHit.cz kapela letos vybrala přes 260 tisíc (daleko více, než požadovala), což mimo jiné dokazuje silnou fanouškovskou základnu této originální skupiny. Ta vznikla v roce 2002 a debutovala o dva roky později deskou "Czeko". Následně stačila ještě vydat tři nástupce debutu, přičemž poslední počin vyšel v roce 2010. Od té doby kapela studiově mlčela.

Pro křest novinky, která vychází již 2. října, si Cocotte Minute vybrali prostory Paláce Akropolis na pražském Žižkově, kde zahrají 14. října od půl osmé. Lístky se prodávají za 250 Kč v pokladně Paláce Akropolis. V den akce se cena vyšplhá na 300 Kč. Nepochybně půjde o opravdu jedinečný zážitek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY