Team ve "Viem, čo cítiš" exceluje

17.09.2015 12:10 - Milan Menčík | foto: Tereza Váchová / musicserver.cz

O Teamu nebylo dlouho nic slyšet. V roce 2012 absolvoval "Final Tour", ze kterého ještě fanouškům dluží slibované DVD. Server hudba.sk informuje, že živý záznam koncertu "Final Tour" bude novou položkou v diskografii formace a nový singl "Viem, čo cítiš" se tam objeví jako bonus. Nemají chybět ani další novinky.

Team se ve skladbě ukazuje v plné síle. Paľo Habera, který společně s novým ročníkem SuperStar bývá díky televizním obrazovkám nedělním hostem v mnohé české i slovenské domácnosti, ho uvedl slovy "slaďák jak hovado". Jedná se o první novou věc kapely po sedmi letech, kdy vyšlo album "11".

Představuje se na ní typický romantický Team, píseň s textem Dana Heviera je opravdu příjemná na poslech a má velké hitové ambice. Je proto velká škoda, že formace hraje s veřejností takovou podivnou hru. Nemá vlastní YouTube kanál či facebookový profil, autogramů po koncertě se nedočkáte a jakékoli informace jsou v podstatě nedostupné, protože nediskutuje s fanoušky ani na svých webových stránkách, které aktualizuje jednou za uherský rok. Uvidíme, co s tímhle faktem udělá nově navázaná spolupráce se společností BrainZone, která se stará i o Chinaski či Davida Kollera.

UPDATE: Brainzone zatím pilně maže všechny pirátské nahrávky na YouTube, aniž by někde byl k poslechu legální zdroj, takže bohužel nefunguje ani tato... UPDATE 2: Team má konečné svůj oficiální YouTube kanál...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY