Tom Jones potěší v říjnu nejen novým albem, ale i první autobiografií

07.09.2015 09:33 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I ve svých pětasedmdesáti letech je Tom Jones jedním z nejproduktivnějších britských umělců. Poslední studiové album vydal v roce 2012, ale od té doby opravdu nezahálel. To potvrdí již začátkem října, kdy vydá nejen novou desku, ale i první autobiografickou knihu.

S myšlenkou být sám autorem své biografie si Jones pohrával několik let, ale až nyní svůj záměr realizoval. "Moc jsem si práci na této knize užíval a myslím, že se všichni při jejím čtení budou bavit," uvádí na adresu knihy pojmenované "Over The Top And Back - The Autobiography".

Tím to ale nekončí. Ve stejný den, tedy 9. října, vydá zpěvák i desku "Long Lost Suitcase", kterou sám považuje jako takový soundtrack ke knize. Album přináší kolekci předělávek od těch interpretů, kteří Jonese inspirovali v průběhu jeho celé kariéry. Fandové se tak mohou těšit na coververze méně či více známých písní od Willieho Nelsona, The Rolling Stones, The Milk Carton Kids, Hanka Williamse nebo americké zpěvačky Gillian Welch.

Vydání zmiňované novinky již nyní ohlašuje singl "Why Don't You Love Me Like You Used To Do?", který si můžete poslechnout pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY