Demi Lovato zveřejnila vše o nové studiovce

09.09.2015 12:15 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Už to bude dva a půl roku, co americká zpěvačka Demi Lovato vydala své poslední studiové album. Deska s názvem "Demi" přinesla několik hitů a zároveň byla první, které zpěvačka po světě prodala přes milión kusů. Její nadcházející novinka má však ještě větší ambice.

Již 16. října Demi vydá v pořadí pátou studiovku, kterou pojmenovala "Confident". Album nabídne v základní verzi jedenáct písní, plánovaná deluxe edice další dva songy navíc a k tomu i dva remixy aktuálního hitu "Cool For The Summer", pod kterými jsou podepsáni Jump Smokers a Suraci.

Zpěvačka se při natáčení obklopila těmi nejlepšími producenty mainstreamu, kteří jsou aktuálně k dispozici. Nechybí tedy Max Martin, Ryan Tedder, Steve Mac, Jason Evigan, Wolf Cousins, Savan Kotecha nebo Stargate. Kromě nich na desce najdeme i pár hostů. Jmenovitě jde o australskou zpěvačku Iggy Azalea a amerického rappera, který vystupuje pod uměleckým jménem Sirah.

V současné době Demi Lovato absolvuje náročné propagační turné po všech kontinentech, aby na svoji novou desku upozornila. Zda po jejím vydání přijdou na řadu i regulérní koncerty v Evropě, ukáže až čas.

Pro úplnost přikládáme ještě kompletní tracklist alba "Confident": Confident, Cool For The Summer, Old Ways, For You, Stone Cold, Kingdom Come (featuring Iggy Azalea), Waitin For You (featuring Sirah), Wildfire, Lionheart, Yes, Father + Deluxe edition : Stars, Mr. Hughes, Cool For The Summer (Jump Smokers Remix), Cool For The Summer (Suraci Remix).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY