Dvojnásobně neodolatelní Calm Season se vracejí do klubů

26.08.2015 10:13 - Alena Bílková | foto: facebook interpreta

Pro hudební duo Calm Season bylo toto léto klidnou sezónou. Na pódiích se Adam Vopička s Terezií Kovalovou objevovali výjimečně. Po desce "Symboly" totiž naplno rozjeli vlastní projekty.

Terezie hostovala například v projektu Vivaldianno a především se věnovala modelingu. Její fashion fotografie zaplavovaly nejrůznější média, až se někteří její fanoušci začali obávat, zda nesekla s muzikantstvím. Proto vydala na svém instagramu prohlášení:

"V poslední době se mě lidi dost ptají na modeling, a jestli ještě vůbec hraju. Tak aby bylo jasno, modeling mě moc baví, miluju módu, ale lidi, hudba je to nejlepší na světě a rozhodně bych to za nic nevyměnila. Ať se děje cokoliv, vždycky mě zachrání. Takže, fotit asi ještě chvíli budu, ale doufám, že hrát budu celý život."

Calm Season 2015 a
© facebook interpreta
Adam Vopička objektivům také neunikl. Společně s Terezií se zapojil například do projektu dvojnasobneneodolatelni, který je především o síle jejich kamarádství. Jejich příběh je tak navázán na další dvojice, které v jejich kariéře spojil příběh silného přátelství.

S blížícím se podzimem se ale Calm Season konečně opět vrací ke koncertování. Adam představuje, na co se těšit: "Podzim je naše období a každý rok se nemůžeme dočkat, až v období října a listopadu objedeme svoje oblíbené kluby. Naše téměř rok stará deska 'Symboly' ještě rozhodně nebyla vyčerpána a má stále co nabídnout. Většinu koncertů pojedem s celou kapelou, s kterou jsme se během roku víc sehráli a celkově to tak nějak funguje ještě o dost lépe!"

Svědky jejich podzimního návratu do klubů můžete být:

25. září ve Veselí Nad Lužnicí
30. října v Děčíně v hudebním klubu Garage
2. listopadu v Brně na Flédě
4. listopadu v Broumově v ArtCafe
5. listopadu v Plzni v Divadle Pod lampou
10. listopadu v Praze v Malostranské Besedě


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY