Andy C přiváží exkluzivní čtyřhodinový set

12.08.2015 09:48 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Do Prahy se 25. září vrací drum&bassová ikona, majitel labelu Ram Records, trend-setter, vlivný producent a především jedinečný DJ Andy C. Legendární osobnost, proslulá svými sety na tři gramofony, přiváží exkluzivní prodloužený set, ve kterém nás vezme na svou zatím nejdelší drum&bassovou jízdu. Dámy a pánové, the one and only, Andy C.

Andy C plakát
© facebook interpreta
Andrew Clarke aka Andy C je známý svou precizní DJskou technikou a především schopností vzít fanoušky na neopakovatelnou cestu všemi zákoutími drum&bassu. Právě takový je i aktuální projekt Andy C All Night, se kterým již několikrát vyprodal Brixton Academy v Londýně. Čeští fanoušci teď budou mít poprvé možnost zažít něco podobného a vychutnat si Andyho v jeho zatím nejdelším představení v Česku.

Andy C již několikrát prohlásil, že cítí ke klubu Roxy speciální pouto, a každoročně vyprodaný klub to bezpochyby dokazuje. Doporučujeme zakoupit vstupenky v ceně 300 Kč + poplatky v předprodeji na GoOut a Ticketpro a nepropásnout tak šanci být Andymu zase o kousek blíž.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY