Disclosure prozradili podrobnosti o albu "Caracal". Bude plné hostů

02.08.2015 15:02 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Milovníci elektronické hudby se již určitě těší na pětadvacátý zářijový den, kdy duo Disclosure vydá nové studiové album "Caracal". Pánové konečně prozradili obsah a seznam hostů, který vypadá velmi slibně.

Nástupce debutu "Settle" z roku 2013 bude čítat v základní verzi jedenáct položek, pro milovníky deluxe verzí bude k mání i tato varianta a spolu s ní tři bonusové songy. Stejný počet písní naleznou na vinylech také milovníci černých desek.

Co se hostů týče, bratři Howard a Guy Lawrencovi na novinku "Caracal" pozvali opravdu velkou plejádu kolegů z hudební branže. Díky singlu "Holding On" víme, že je mezi nimi Gregory Porter a novinkou "Omen" se provalilo, že chlapci opět spolupracovali se Samem Smithem. Dalšími hosty budou například The Weeknd, zpěvačka Lorde, britský skladatel a zpěvák Kwabs, jeho americký kolega Miguel nebo japonský hudebník Nao.

Kompletní tracklist desky “Caracal“ bude následující: Nocturnal (ft. The Weeknd), Omen (ft. Sam Smith), Holding On (ft. Gregory Porter), Hourglass (ft. Lion Babe), Willing & Able (ft. Kwabs), Magnets (ft. Lorde), Jaded, Good Intentions (ft. Miguel), Superego (ft. Nao), Echoes, Masterpiece (ft. Jordan Rakei) + deluxe bonus tracks: Molecules, Moving Mountains (ft. Brendan Reilly), Afterthought.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY