Formace Butcher Babies brzy představí své druhé metalové album

31.07.2015 13:44 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Na metalovou scénu udeřila už v roce 2010 kapela Butcher Babies. Formace, která čítá rovnou dvě frontmanky, představila svůj debut "Goliath" před dvěma lety. Nyní míří na pulty druhá nahrávka s titulem "Take It Like A Man". Vychází 24. srpna.

Produkci alba dostal na starost Logan Mader, který dříve spolupracoval i s Five Finger Death Punch nebo Cavalera Conspiracy a Gojira. Carla Harvey, jedna ze dvou zpěvaček, k desce prozradila: "Většina nových písní má ryze agresivní thrashmetalový charakter. Chtěli jsme se vrátit ke svým kořenům a myslím, že se nám to povedlo."

"Nikdy bychom se ale nevzdali našeho hudebního podpisu - tedy jen proto, abychom splnili zadání. Každý z nás pochází z jiného prostředí, každý z nás má svůj příběh. Každý z nás musel tvrdě bojovat za to, kde se nyní nachází a jaký je. A přesně o tom je naše novinka," doplňuje Carlu její kolegyně za mikrofonem Heidi Shepherd. Podobně upřímný přístup kapela zaujímá i při psaní písní, které podle slov osazenstva vychází přímo z jejich nitra.

Názvy dvanácti nových písní Butcher Babies vypadají takto: Monsters Ball, Igniter, The Cleansing, The Butcher, Gravemaker, Thrown Away, Never Go Back, Marquee, Blood Soaked Hero, Dead Man Walking, For The Fight, Blonde Girls All Look The Same.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY