A-ha zveřejnili všechny podrobnosti o comebackovém albu

30.07.2015 16:53 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Začátkem července norské trio A-ha představilo pilotní singl comebackového alba "Cast In Steel". Vzhledem k tomu, že zmiňovaná deska se v prodeji objeví už začátkem září, je ten nejvyšší čas zveřejnit i podrobnosti.

A-ha - Cast In Steel
© facebook interpreta
Novinka, která bude již desátým studiovým počinem Mortena Harketa, Magne Furuholmena a Paula Waaktaar-Savoye, a jejíž přebal si můžete prohlédnout vlevo, bude k mání od čtvrtého zářiového dne a to na vinylu a třech různých verzích na CD. Nejmíň materiálu přinese právě černá deska, ta totiž bude obsahovat pouze deset skladeb. O trošku víc nalezneme na standartní CD verzi, tam bude o dvě písně víc.

Skalní fanoušci ale jistě raději sáhnou po deluxe edici, která bude doplněna bonusovým diskem se šesti dalšími songy. A pokud máte uspořenou nějakou tu korunu navíc, doporučuje si předobjednat jednu ze čtyř tisíc fanbox edicí alba "Cast In Steel", která nabídne nejen krásné plechové balení, ale i několik dárků uvnitř - plakát velikosti A2, speciální fotografii na pochromovaném papíře a navíc i exkluzivní fanouškovský pas, který vás bude s platnou vstupenkou na nadcházející turné po Německu opravňovat k dřívějšímu vstupu do haly, a třeba i lepším místům u pódia.

Dodejme, že avízované "Cast In Steel Tour" odstartuje již 24. září v Buenos Aires a bude čítat v tomto a příštím roce čtyřiatřicet zastávek. Ty německé se uskuteční během dubna 2016 a bude jich celkem třináct.

Ještě doplňme finální tracklist nové desky. Vypadat bude takto: Cast In Steel, Under The Makeup, The Wake, Forest Fire, Objects In The Mirror, Door Ajar, Living At The End Of The World, Mythomania, She’s Humming A Tune, Shadow Endeavors, Giving Up The Ghost, Goodbye Thompson + bonus CD: The End Of The Affair, Mother Nature Goes To Heaven (Original Version), Nothing Is Keeping You Here (Original Version), Shadowside (Demo Version), Start The Simulator (Stereophonic Mix), Foot Of The Mountain (Mark Saunders Remix).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY