Roger Shah vydává po roce další díl své kompilace

13.07.2015 11:54 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Německý elektronický DJ a producent Roger Shah o sobě dává po roce opět vědět. I toto léto totiž dává fyzickou podobu své pravidelné rádiové show "Magic Island - Music For Balearic People".

Šestý díl kompilační řady, která dostala logický název "Magic Island: Music For Balearic People Vol. 6 ­ Mixed By Roger Shah", opětovně přináší dva disky, na které Němec s pákistánskými kořeny zařadil čtyřiatřicet položek. Ty jsou opět rozděleny do dvou hudebně odlišných setů - ten první je určen spíše pro relax na pláži, ten druhý obsahuje nadupané tracky v rámci stylů progressive a trance.

Mezi interprety na kompilaci tentokrát nenajdeme mnoho profláknutých jmen, Roger spíše sázel na zajímavé skladby začínajících producentů a tranceových projektů. Samozřejmě i on sám přispěl několika novými songy, a to jak sólově, tak i v rámci alter ega Sunlounger.

Komplet "Magic Island: Music For Balearic People Vol. 6 ­ Mixed By Roger Shah" ani tentokrát nenajde cestu do českých obchodů, pokud byste po něm i tak toužili, můžete ho zakoupit zde. Třeba budete mít štěstí a přijde vám domů i s vlastnoručním podpisem Rogera.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY