Kristína v novince "Ta ne" láme srdce a utíká od oltáře

10.07.2015 13:50 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud o své fanoušky některá slovenská zpěvačka opravdu pečuje, je to dozajista Kristína. Velmi pravidelně s nimi komunikuje na svých sociálních sítích a každý čtvrtrok jim nabídne nějakou novou píseň nebo video. Tentokrát jde o song "Ta ne".

Zasvěcení jistě namítnou, že nejde o úplnou novinku, a budou mít pravdu. Zmiňovaný song byl totiž bonusem její loňské výběrovky, kterou rekapitulovala své dosavadní úspěchy. I přesto se zpěvačka, která si aktuálně užívá dovolenou v Itálii, rozhodla k písni natočit klip. A důvodem byli zase fanoušci. Nejenže se vysloveně dožadovali, aby tak učinila, ale oblíbenost písně nasvědčovalo i to, že audio k songu doplněné pouze fotkami na YouTube již před časem překročilo hranici jednoho miliónů zhlédnutí aka poslechů.

A protože je "Ta ne" poťouchlá, letní a zatraceně chytlavá píseň, bylo vlastně jasné, že podobné musí být i video. To hýří všemi barvami a vypráví velmi jednoduchý příběh, kdy se starší muž zamiluje na první pohled do dívky, kterou potká ve vlaku a následně jí všemi způsoby nadbíhá. Jak zpěvačka mimo jiné uvádí, chtěla do klipu obsadit někoho vtipného, dobrého herce a zároveň někoho z Východu, což si prý role i tak trochu vyžadovala.

Tohle vše spojuje úspěšný slovenský moderátor, herec a zároveň oblíbený bavič Michal Hudák, který se role odmítnutého nápadníka velmi rád ujal. "Myslím, že díky jeho účinkování to nabralo ten správný šmrnc," dodává s úsměvem Kristína, kterou během léta můžeme vidět na mnoha festivalech a městských slavnostech u nás i na Slovensku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY