Paulie Garand, Separ a DJ Wich vzkazují haters, že mají "Prdele v plamenech"

04.07.2015 09:22 - Pavel Jína | foto: facebook interpreta

Spolupráce Paulieho Garanda a Separa nebyla vzhledem k jejich rozdílným stylům příliš očekávatelná, přesto ji tu máte. Slovenský pirát a liberecký bejvalej mámin hodnej syn jsou podpořeni silným beatem tuzemské jedničky DJem Wiche.

Téma skladby "Prdele v plamenech" není příliš originální, nově utvořená dvojka se pouští do všech pochybovačů a pomlouvačů jejich muziky. "'Prdele v plamenech' je další z výstřelů Paulieho Garanda. Tentokrát na beatu není Kenny Rough, ale DJ Wich a na slokách mu sekunduje Separ. Pro někoho netradiční prvoligová sestava, pro nás krok vpřed, " řekl ke klipu šéf labelu Ty Nikdy.

U Separa jsme zvyklí na rychlejší flow, kterou zvládá naprosto bez chyby. Množství času v rýmech, které mu nabídla produkce ze šuplíku pražského producenta s přezdívkou Golden Touch, mu ale dovolilo experimentovat a tuhle polohu manžela Tiny kvitujeme! Paulie udržel svůj běžný vyšší standard.

Klip plný ohně, skateboardů a twerkujících pozadí, který obstarala skupina Forward Creatives ve složení Zdeněk Sopůšek a Filip Jäschke, je předzvěstí nové desky Paulieho, která by měla vyjít na podzim letošního roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY