- musicserver.cz">

Kaiser Chiefs k novým skladbám: "Potřebujeme producenta, který jim dá tvar!"

29.06.2015 17:10 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Britská indie rocková formace Kaiser Chiefs vydala poslední desku "Education, Education, Education & War" v loňském roce a osazenstvo už pracuje na nových písních. Jak muzikanti prozradili v rozhovoru pro NME, přípravy jdou skvěle a nyní shání producenta, který songům pomůže dát tvar.

"Jde to perfektně. Ať už jsme si stanovili jakýkoliv plán, myslím, že jsme pořádný kus dopředu. S poslední deskou jsme byli docela nesví, protože od nás odešel bubeník Nick Hodgson. Nebyli jsme si jistí, jestli se bez něj dokážeme vydat tím správným směrem. Udělali jsme to tak, jak jsme cítili, že je to správné a šlo to skvěle. Nyní si veškeré přípravy daleko více užíváme a nestrachujeme se tolik," uvedl frontman Ricky Wilson.

Psaní nových skladeb probíhá již během turné, což není vůbec jednoduché. "Musíte neustále přepínat. Pět dní skládání a pak show v Hyde Parku. Nedovedete si představit, jak je to náročné," dodal ještě zpěvák .

Baskytarista Simon Rix ho doplnil slovy: "Máme ale strašně moc materiálu a potřebujeme se dobrat k tomu, jak nové písně budou znít jako celek. Oslovili jsme několik producentů a hledáme někoho, kdo nám může pomoci vytvořit zase něco nového."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY