The Horrors spolupracují na nové desce s Paulem Epworthem

25.06.2015 17:30 - Petra Hubáčková | foto: nme.com

Indie formace The Horrors vydala poslední desku "Luminous" teprve loni, ale osazenstvo britského kvintetu už spřádá plány na novinku. V pořadí pátou nahrávku muzikanti svěřili do rukou producenta Paula Epwortha. S novým materiálem by se mohli pochlubit v podstatě ještě letos.

"Právě pracujeme na nové desce, takže si příliš nicnedělání neužijeme," prozradil Rhys Webb, který v kapele obstarává baskytaru a doprovodné vokály. "Pořád píšeme a nahráváme. Rádi bychom novinku uvedli ještě do konce roku. Máme za sebou perný rok plný koncertů a máme plno nápadů, které bychom chtěli dát dohromady. Čas letí a než se nadějeme, budou naše alba od sebe dělit několikaleté proluky."

Dodejme, že Paul Epworth v minulosti spolupracoval mimo jiné také s Friendly Fires, U2, Coldplay nebo Paulem McCartneym. Začátkem tohoto roku ho novináři zpovídali i ohledně připravovaného počinu Adele. K tomu řekl, že nástupce jejího "21" "vyjde, až bude hotový". Populární zpěvačka ho totiž požádala o pomoc, ale jak nedávno uvedl, nemá od ní žádný pořádný materiál, na kterém by mohl pracovat.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY