The Chemical Brothers jsou se St. Vincent "Under The Lights"

24.06.2015 12:34 - Veronika Ondečková | foto: facebook interpreta

The Chemical Brothers letos jedou na plný plyn. Jejich nové album "Born in the Echoes", které kapela avizovala již před časem a představil jej pilotní singl "Go", je doslova za dveřmi. Vyjde přesně 17. července a pro nedočkavce je nachystán další příděl čerstvé muziky z chystaného tracklistu.

Tentokrát Chemici zveřejnili pecku "Under Neon Lights", které propůjčila svůj charismatický hlas zpěvačka St. Vincent. Psychedelická pecka v intencích dosud odtajněných ochutnávek i celé tvorby králů elektroniky rozhodně nezapadne i bez ohledu na klip, kterého se jí dostalo. Video vzešlo z dílny anglického režiséra Adama Smithe, který stojí například za filmem "Trespass Against Us" s Michaelem Fassbenderem v hlavní roli, a omezuje se na funkci doprovodného vizuálu. Vzhledem k tomu, jak šťavnatá spolupráce se v písničce odehrává, zasloužila by si klidně hranou verzi. Dobře zvládnutý abstraktní minimalismus ale také potěší.

A komu zpěvačku St. Vincent nestačí pouze slyšet, má možnost zastihnout ji naživo coby součást programu letošního ročníku festivalu Colours Of Ostrava.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY