Mike Trafik s Vladimirem 518 jedou v Red Bull Tour Busu na jih Čech

16.06.2015 16:25 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Druhá část Red Bull Tour Bus & Rock for People Warm Up Tour se nezadržitelně blíží do jižních Čech, kde se uskuteční již tuto středu a čtvrtek. Jako vždy se můžete těšit na skvělý line-up, kvalitní zvuk, světla a parádní show za účasti dvojice Vladimir 518 & Mike Trafik z PSH a britského loop boxera The PeteBOX, které doplní zkušený DJ Robot. Stylová hudební karosa tentokrát zamíří do historických měst Písku a Českých Budějovic.

První akce vypukne ve středu 17. června na píseckém Velkém náměstí a o den později 18. června rozzáří Red Bull Tour Bus českobudějovickou náplavku u Dlouhého mostu. "Na Red Bull Tour Bus & Rock For People Warm Up Tour se velice těšíme. Je skvělý zážitek mít pod sebou tak velký obecenstvo. Navíc jsme konkrétně v Písku s Vladimírem dlouho nehráli," vábí fanoušky Mike Trafik.

Line-up pro Písek a České Budějovice:

19:00 - 19:40 DJ Robot
19:50 - 20:50 The Petebox
21:00 - 22:00 Vladimir 518 & Mike Trafik

Koncerty na jihočeských náměstích jsou zcela zdarma a můžete zde koupit i vstupenky na Rock For People Europe v Plzni, kde to Red Bull Tour Bus rozbalí 3. července. Na fotky z předchozích zastávek Red Bull Tour Bus se podívejte na www.redbull.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY