Armin van Buuren natočil k "Another You" opravdu nudné video

19.06.2015 11:16 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Holandský DJ a producent Armin van Buuren před časem začal pracovat na novém autorském albu, které by chtěl svým fanouškům nabídnout ještě letos. První singl, kterým svoji šestou studiovku ohlašuje, se stala skladba "Another You". V tanečním songu, kterým se Armin opětovně dost vzdaluje trance a naopak přibližuje komerčnímu popu, se představuje zpěvák, rapper a herec v jedné osobě - Mr. Probz.

Jeho zabarvení hlasu, kterým se prosadil v loňském singlu "Waves" (tedy v jeho remixové podobě od Robina Schulze), v písni "Another You" velmi dobře pasuje, a tak není divu, že skladba již boduje krom holandského i v australském, rakouském nebo belgickém rádiovém éteru. V digitálech se song dostal dokonce i do českého a slovenského žebříčku, což se Buurenovi doposud nepovedlo.

Před pár dny zveřejněný vizuál mohl tyto úspěchy ještě podpořit, ale bohužel se moc nepovedl. Je znát, že celý tým neměl na realizaci mnoho času, takže se zhruba ve třech minutách dočkáme jen klišé v podobě chlapce, který zahlédne dívku svých snů a následně ji hledá po městě. A jak to skončí? No, dotyčný mladík zajde večer do klubu za kamarády Arminem a Probzem a světě div se, dotyčná dívka tam taky je. Fakt slabota...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY