Adam Ďurica vydáním lyric videa "Všetko" uvádí nové album "Mandolína"

15.06.2015 08:23 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Mladý slovenský interpret Adam Ďurica se svým hitem "Mandolína" oslovil i české publikum. Už 19. června vyjde jeho stejnojmenné třetí řadové album. Na něm bude také skladba "Všetko", ke které nyní zpěvák představil lyric video.

Adam Ďurica - Mandolína
© facebook interpreta
"Ze skladatelského hlediska vznikla píseň 'Všetko' velmi nevšedně, protože se mi ještě nikdy v životě nestalo, že jsem měl vymyšlenou hudbu bez textu a ta sedla jako ulitá na už hotový text. Ten udělal Vlado Krausz o samotě bez toho, aby si poslechl mou hudbu a já jsem složil hudbu aniž bych si přečetl jen jeden řádek jeho textu. Když jsem spojil text s hudbou, prostě tam všechno sedělo. Obě složky vznikly spontánně bez toho, aby jedna o druhé věděly," prozradil Adam Ďurica.

Černobílé fotky v lyric videu jsou dílem Martina Ferenčíka. Ten zachycoval okamžiky v nahrávacím studiu tak, že samotný zpěvák často ani nevěděl, že se s ním ve studiu nachází fotograf. Nechybí ani promofotky Márie Švarbové, které se budou nacházet v digipacku chystaného CD.

Pomalejší a tišší věc píseň je opatřena niterným textem a příjemným nepřeplácaným dvojhlasem v refrénu. Není tu hitovost na první poslech jako u "Mandolíny" ani rozervanost jako u "Neľutujem", své příznivce si ale skladba určitě najde. Album bude Ďurica propagovat na společném turné po Slovensku se Zuzanou Smatanovou, takže se fanoušci určitě dočkají i jejich duetu "Miesta".

Tracklist alba je následující: Mandolína, Predpoveď počasia, Láska-Veda, Tak to vidím ja, Nahlas, Trest smrti, Neviem plakať, Ticho, Hlúpy čas, Víla, Všetko, Neľutujem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY