Bratr Mariah Carey má strach o její osud. Propadla prý totiž alkoholu

07.06.2015 17:56 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Zpěvačka Mariah Carey nedávno oblažila fanoušky výběrem svých hitparádových jedniček "#1 To Infinity". Před pár dny zveřejnila i videoklip k jediné nové skladbě z této kompilace "Infinity" a oznámila, že nahradí Céline Dion jako účinkující v království hazardu Las Vegas. Zdálo by se, že je tedy v jejím životě vše v naprostém pořádku.

Malinko jinak to však vidí její bratr Morgan Carey. Je nutné říci, že spolu už dva roky nemluvili, z jeho slov však celkem mrazí. Tvrdí totiž, že svoji sestru v poslední době neviděl nikdy střízlivou. Prý pila i během těhotenství a není schopná se starat o svá čtyřletá dvojčata.

"Mariah pila celé své těhotenství, dokonce i když kojila. Nemůžu říct, že jsem byl někdy s ní, když byla střízlivá. To je opravdu děsivé," řekl Carey v rozhovoru pro National Equirer a dodal: "Nemá kolem sebe žádnou podporu, není mentálně v pořádku... Pokud má sestra najednou bude mrtvá, nebudu se tomu vůbec divit. Všichni, kdo jí dolévají do sklenice, ohrožují její život."

Problémy s alkoholem prý začala Carey mít v roce 2001. Pitím řešila své psychické problémy a navíc s alkoholem začala i míchat léky na předpis. Carey dále tvrdí, že se jeho sestra není schopna podívat pravdě do očí, a proto ho zavrhla. Zpěvačka si navíc nyní prochází rozvodem a její bratr má vážné obavy, aby nedopadla stejně jako její kolegyně z megahitu "When You Believe" Whitney Houston. Samotná Mariah se k jeho slovům zatím nevyjádřila.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY