Zverina chystá album, "Partizán" je jeho zdařilou předzvěstí

23.05.2015 11:55 - Pavel Jína | foto: facebook interpreta

Vypadá to, že Zverina se pomalu, ale jistě konečně probouzí ze zimního spánku. Kromě přijetí nového člena do CP Komba totiž tatranský pes využil nedávné výročí sedmdesáti let od konce druhé světové války a nahrál skladbu "Partizán". Na svém hudebním kanálu na YouTube.com ji označuje za první singl z chystané desky, ale už dříve se objevily spekulace, že by na ní měly být i tracky zveřejněné dříve.

Pod beat se podepsal Lkama z Gramo Rokkaz a nutno říct, že autorovi desek "Zvieraci Inštinkt" nebo "Svetlo v tme" jeho hudební doprovod opravdu sedí. Syrové frázování je přesně to, na co jsme od popradského rapera zvyklí. Skladba vás rozhodně nemůže zklamat.

Album mělo podle zákulisních informací vyjít během dubna nebo května, ale jelikož se nám měsíc lásky spěšným krokem blíží ke konci, logicky vybublávají informace o plánovaném posunu - vypadá to nyní na začátek června. Přiznejme si ale, že odkládání termínů vydání není na československé hiphopové scéně ničím ojedinělým a u Zveriny s tím museli fanoušci chtě nechtě počítat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY