Majk Spirit vydá desky kolegům z H16 i Elpemu

21.05.2015 13:51 - Pavel Jína | foto: facebook interpreta

Elpe - Kto to je
© facebook interpreta
Po Majku Spiritovi se letos chystají vydat alba i další dva členové formace H16. Aby toho nebylo málo, naplánovali Otecko a Cigo vydání svých nových desek na stejný den. Novinku si pro své fanoušky přichystal i další jezdec ze stáje labelu Spirit Music - Elpe.

"Elpeho release day oznámime už čoskoro, takže z dielne Spirit Music sa môžete tešiť na mnoho nových trackov ešte v tomto pol roku," říkal nedávno o desce "Kto to je?" manažer labelu Marián Baláž aka Mario Bihary.
Cigo - Malý Princ
© facebook interpreta
Od úterý už známe i konkrétní datum. Vyjde dokonce dříve než album zmiňované dvojice, a to 29. května. "OTIS - Opisujem Tu Iba Skutočnosť" a "Malý Princ" spatří světlo světa 9. června.

Cigo společně s oznámením data vydání posílá i druhý singl. "Dílujem - je jeden zo série agresívnejších trackov na albume, určený najmä fanúšikom striktného rapu/trapu, no celý album som sa snažil vyvážiť aj pohodovejšími skladbami a rôznymi spoluprácami.No určite som si pri písaní albumu nedával servítku pred ústa a nebál sa spomenúť veci, o ktorých iní raperi (ne)viem z akých dôvodov mlčia,"
Otecko - OTIS
© facebook interpreta
popisuje práci na své první sólové dlouhohrající desce petržalský raper.

První singly už má venku i Otecko, od loňského roku je k poslechu "Teraz alebo nikdy", ke kterému letos přibyl "Úprimný". V blízké době bychom se podle informací měli dočkat v pořadí již třetí skladby "Ja vs celý svet", na níž se objeví i Pil C.

Co se týče samotného Majka Spirita, ten vydal v posledních týdnech hned dvě nahrávky - "Y Black" a volně navazující "Y White". Psali jsme o tom tady.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY