Novým singlem "Nemý pláč" láká Strapo na desku "Versus"

19.05.2015 18:21 - Pavel Jína | foto: facebook interpreta

Téměř tři roky od vydání společné desky "23" se znovu spojili Strapo a Emeres a nahráli společnou skladbu "Nemý pláč", ke které natočili i videoklip. Pětadvacetiletý slovenský interpret tak pokračuje v propagaci blížícího se alba "Versus", z nějž už dříve představil track "Echo".

Datum vydání zatím nebylo stanoveno, podle dostupných informací by ale Strapo chtěl desku vydat ještě před letními prázdninami a na festivalovou sezónu mít zásobu novinek pro svá vystoupení.

"Ak čakáte módne rady a vegetariánske recepty na raw žeruchové muffiny, tak budete sklamaní. Ak čakáte rap a energiu, ktorá ti odšróbuje hlavu, tak si budeme rozumieť. Rap sa vráti. Silnejší a pravdivejší ako sezónné úlety. Panáka henny pre každého, kto sa teší," uvedl slovenský freestyle raper dříve na svém facebookovém profilu.

Klip se nese v hororové atmosféře, ve které se Strapo tak trochu vyžívá. Vzpomeňte například na video Ektora ke skladbě "Jedna věc", kde si zahrál roli unešeného, který si musel vykopat vlastní hrob. Už několikrát slovenský raper potvrdil, že je i nadaný herec, a ani tentokrát nezklamal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY