Roxy oznamuje první jméno říjnových narozenin BE23

16.05.2015 12:57 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Pražský klub Roxy oslaví na podzim třiadvacáté narozeniny a společně s NoD představí nabitý týden plný koncertů, parties, divadelních premiér a výstav. Prvním světovým jménem je kanadská formace Walk Off The Earth, známá především virálním úspěchem brilantně provedených coververzí. Do Prahy přijede představit své druhé autorské album "Sing It All Away". Předprodej vstupenek v ceně 600 Kč + poplatky byl spuštěn v pátek 15. května v deset hodin. Koncert se koná 20. října.

Walk Off The Earth je fenomén, který posunul hranice toho, co může kapela v jedenadvacátém století přinést světové pop music. Bez pomoci velkých nahrávacích společností či agentů si tato kanadská indie formace dokázala během několika měsíců získat desítky miliónů fanoušků. Za úspěchem stojí především netradiční pojetí předělávek v čele s virálním hitem "Somebody That I Used To Know (Gayle)", který na YouTube nasbíral za čtyři měsíce přes 127 miliónů zhlédnutí.

Nové album "Sing It All Away" vychází 15. června a má ambice navázat na úspěšný debut "R.E.V.O." z roku 2013, který vystřelil na nejvyšší příčky žebříčku Billboard Top Albums a následovala ho dvě světová turné. Titulní singl "Rule The World" vzbudil velká očekávání jak od nového studiového alba, tak i od další tour, v rámci níž se poprvé objeví i v ČR. Walk Off The Earth jsou krásným příkladem toho, že i do it yourself projekt několika kamarádů může během okamžiku ovládnout svět. V říjnu mají v plánu ovládnout i narozeniny klubu Roxy a byla by chyba nebýt při tom.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY