Imagine Dragons se vrací do České republiky, tentokrát se pokusí vyprodat O2 arenu

29.04.2015 10:32 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Americká kapela Imagine Dragons má v České republice hodně silnou základnu fanoušků. To potvrzují nejen úspěchy jejích dosavadních singlů v rádiích, ale i skvělé prodeje obou doposud vydaných desek. Není tak divu, že se skupina rozhodla v rámci nadcházejícího turné zastavit i u nás.

Imagine Dragons si odbyli svoji českou premiéru již v dubnu 2013, kdy přijeli představit svůj debut "Night Visions", a už tehdy byl problém najít v pražském klubu SaSaZu volné místo. Tentokrát míří dál a pokusí se vyprodat pražskou O2 arenu. Jejich show podporující vydání nového alba "Smoke + Mirrors" se uskuteční 16. ledna 2016.

V rámci turné absolvuje formace desítky koncertů po celém světě, startuje již koncem května americkou částí. Evropa přijde na řadu od října, a to sérií vystoupení v Německu, Španělsku, Francii nebo Velké Británii. V tomto týdnu byly přidány další zastávky, mezi kterými je i naše hlavní město.

Vstupenky na pražskou show budou k dispozici v síti Ticketportal od pondělí 4. května a jejich ceny se budou pohybovat v rozmezí 990 - 1 390 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY